Vernieuwbouw - Heerlen

De vraag

Een bestaande woning uit de jaren ‘70 aanpassen aan de huidige maatstaven. Ik heb het gebouw een complete facelift gegeven, waarbij alle onderdelen van het gebouw onderhanden zijn genomen.

Van een nieuwe keuken, badkamer, interieurkasten en open haard tot aan een nieuwe afwerking van vloeren, wanden en plafonds.


Waarom Ensō architectuur?

Unieke vorm

Er is goed gekeken naar bestaande vormen. Gedateerde elementen zijn verwijderd. De woning is aangepast aan nieuwe wensen en ideeën.

Samenwerking

In samenwerking met verschillende bouwpartners werden alle onderdelen op elkaar afgestemd, zodat het bouwproces vlot verliep. Deze afstemming is cruciaal voor de kwaliteit en zorg die in elke detail verborgen zitten.

Vergunningsvrij

Een analyse van de bestaande kwaliteiten en nieuwe wensen zorgde voor een bewuste keuze van het ontwerp. Er kon, zoals ook de wens was, vergunningsvrij worden gebouwd.

Raymond Lahaye

Ensō architectuur

Luisteren en tussen de regels door horen wat de wensen zijn van mijn opdrachtgevers. En die vervolgens met een bepaalde eigenwijsheid op papier zetten. Niet star mijn eigen plan trekken. Maar wel kritisch, uitdagend en inspirerend zijn en mensen overtuigen van de kwaliteiten die een plan in zich heeft. Dat is mijn toegevoegde waarde.